Back

ⓘ Пустовіт Анастасія Леонідівна




Пустовіт Анастасія Леонідівна
                                     

ⓘ Пустовіт Анастасія Леонідівна

У 2018 році закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого курс Дмитра Богомазова. З того ж року - в акторському складі Київського академічного театру драми і комедії на Лівому березі.

З 2017-го року знімається в кіно. Першими роботами були епізоди в стрічках "Пташка співоча" Арина та "Підкидьки-2" Світлана Писарюк. У 2018-у році зіграла головну роль Лариси в соціальній драмі Марисі Нікітюк "Коли падають дерева". Наступною головною роллю стала Катя у 95-серійному серіалі "Таємниці" (премєра відбулася в січні 2019-го на телеканалі "Україна".

                                     

1. Театральні роботи

Навчальний театр 4-й курс КНУКТ
  • 2018 - "Легкий дотик" за новелами Л. Піранделло; реж. Дмитро Богомазов та Андрій Самінін дипломна вистава
Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра
  • 2018 - "Кохання, джаз і чорт" за мотивами пєси Юозаса Грушаса; реж. Владислава Поповиченко - Бета
  • 2019 - "Клас" П. Арє, С. Жиркова та акторів вистави; реж. Стас Жирков
  • 2017 - "12 ніч, або Що захочете" В. Шекспіра; реж. Дмитро Богомазов та Андрій Самінін - Олівія, графиня з Іллірії
  • 2018 - "Дім на краю душі" за мотивами пєси "Іфігенія" Д. Нігро; реж. Тамара Трунова - Александра Райан Лекси
Київський Центр Сучасного Мистецтва "Дах"
  • 2017 - "Мама Всегда…" В. Гавури - Маша
Незалежні проекти
  • 2018 - "Погані дороги" Н. Ворожбит; реж. Тамара Трунова - Одна з дівчат
                                     

2. Фільмографія

  • 2018 - Тінь кохання серіал - Олена
  • 2020 - Подаруй мені щастя - Маргарита Маковій
  • 2017 - Пташка співоча серіал - Арина
  • 2020 - Акушерка - Тоня
  • 2018 - Тінь кохання - Олена, коханка Тимофія
  • 2020 - Гра в долю - Катя
  • 2020 - Перші ластівки. Zалежні - Карина Вознюк головна роль
  • 2015 - Ніконов і Ко - Саша у 13-й серії
  • 2019 - Таємниці серіал - Катя головна роль
  • 2018 - Коли падають дерева - Лариса головна роль
  • 2017 - Підкидьки 2 серіал - Світлана Писарюк, однокурсниця Єсенії
Відеографія
  • 2019 - "Amnesia" гурт "Liloviy", реж. Марися Нікітюк
                                     

3. Нагороди

  • 2018 - III медійна театральна премія "Дзеркало сцени - 2018" Кращі роботи молодих акторів у київських виставах 2017 року - вік акторів - до 30 років - акторський ансамбль вистави "12 ніч, або що захочете" реж. Дмитро Богомазов, Київський театр на лівому березі: Макар Тихомиров, Марія Заниборщ, Анастасія Пустовіт, Христина Люба, Олександр Рудинський, Павло Шпегун, Олександр Коваль, Олександр Бегма, Михайло Дадалев, Євген Григорєв, Олександр Боднар, Артем Шемет, Максим Кириченко, Борис Савенко, Ганна Павлик, Олег Гоцуляк
  • 2018 - "Срібний павич" найкращій акторці 49-го Індійського міжнародного кінофестивалю в Гоа
  • 2018 - Нагорода "Найкраща акторська робота в національному конкурсі" у фільмі "Коли падають дерева" реж. Марисі Нікітюк ІХ Одеського міжнародного кінофестивалю
  • 2017 - Гран-прі Всеукраїнського конкурсу професійних читців імені Івана Франка уривок із поеми Івана Франка "Великі роковини"
  • 2018 - Національна премія кінокритиків "Кіноколо". Номінація в категорії "Найкраща акторка у головній ролі"